Consortium

Het consortium bestaat uit verschillende partijen: werkgevers, opleidingsinstituten, innovatiemakelaars, tech partijen en kennisalliantie.

Werkgeversservicepunt West-Brabant

Het WerkgeversServicepunt West-Brabant ondersteunt werkgevers om personeel aan het werk te houden of nieuwe medewerkers te werven.

WSP West-Brabant

Kennisalliantie inclusie en technologie

Kennisalliantie Inclusie en Technologie (KIT) is hét kennisplatform op het gebied van inclusieve technologie. Mensen met een verstandelijke, lichamelijke of psychische beperking zijn hierbij het absolute uitgangspunt. KIT streven is om zoveel mogelijk mensen uit deze doelgroep met inzet van technologie in de breedste zin van het woord te helpen bij het vinden en behouden van passend en waardevol werk.

KIT

Avans Hogeschool

Bij Avans Hogeschool is ons eigen merk een werkwoord: Avans yourself. We zijn ambitieus en dat laten we zien. We dragen uit wát we doen, waaróm we dat doen en hóe we dat doen. Door van Avans een werkwoord te maken, claimen we onze ambitie en trots.

We leiden wendbare en veerkrachtige professionals op. Studenten van Avans die het verschil maken en impact creëren. Avans zet je op voorsprong, je leven lang. Dat is wat wij de wereld brengen.​

Avans

Curio

Curio zet zich elke dag in om jou de beste scholing te bieden. Curio biedt een plek waar je je talent kunt ontwikkelen. Met jouw kennis maak jij de arbeidsmarkt straks een stukje beter. En help je West-Brabant om te blijven ontwikkelen.

Curio

MondzorgPlus

MondzorgPlus, specialist in mobiele mondzorg voor bewoners in zorginstellingen. MondzorgPlus vindt het belangrijk dat ook mensen met een kwetsbaarheid de kans krijgen op de arbeidsmarkt.

Website MondzorgPlus

ASSA ABLOY

ASSA ABLOY, wereldleider in toegangsoplossingen.

Website ASSA ABLOY

Vebego

Vebego is dé kennispartner, aannemer en uitvoerder bij groenvoorziening in de publieke en private buitenruimte. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en het beheren van de leefomgeving.

Website Vebego

Donker Groen

Al meer dan 60 jaar doet Donker Groen de aanleg en onderhoud van groen. Dit is het fundament van de organisatie. Inmiddels is hun werkterrein veel breder geworden. Ze werken integraal, wat betekent dat ze kunnen ontwerpen, aanleggen én onderhouden.

Website Donker Groen
Word TINT partner