ASSA ABLOY: Nieuwe inzichten, waardevolle contacten en een succesvol project

Geïnspireerd door andere werkgevers in de omgeving, nam ASSA ABLOY vorig jaar via MidZuid contact op met Marleen Braakhuis van TINT West-Brabant om te bekijken waar inclusieve technologie een bijdrage kan leveren om het werk toegankelijker te maken door de inwerktijd te verkorten en taken eenvoudiger te maken. Na 1 jaar wordt er zeer positief teruggekeken op deze samenwerking.

  • ar-technologie
  • ASSA ABLOY

Thom van Opstal, Operations Manager Benelux bij ASSA ABLOY vertelt:

De samenwerking tussen de Technohub Inclusieve Technologie (TINT) en ASSA ABLOY laat zien hoe innovatie en samenwerking elkaar versterken en tot ongekende successen kunnen leiden. Wat begon als een zoektocht naar nieuwe technologieën en inspiratie, groeide uit tot een vruchtbare samenwerking.

Een van de meest inspirerende verhalen uit deze samenwerking is dat van een stagiair (Timo Kerstens) van Avans Hogeschool, die dankzij TINT de kans kreeg om bij ASSA ABLOY aan de slag te gaan. Deze jonge talentvolle student stond voor een uitdaging: het verkennen van de mogelijkheden van het Arkite beamersysteem, een innovatieve tool die medewerkers moet gaan helpen bij het assembleren van technische sloten. Vol enthousiasme en met een frisse blik ging hij aan de slag.

De kracht van dit project lag niet alleen in de technologie, maar vooral in de verbindingen die TINT tot stand bracht. Dankzij hun netwerk en expertise kon ASSA ABLOY in contact komen met verschillende bedrijven uit de regio en kwamen wij in aanraking met technologieën waarvan we nog niet eerder gehoord hadden. Het resultaat? Nieuwe inzichten, waardevolle contacten en een succesvol project dat zonder TINT nooit zo’n impact had gehad.

TINT bracht niet alleen inspiratie, maar creëerde ook de kans om innovatie tastbaar te maken. Voor ASSA ABLOY is deze samenwerking een bewijs dat de juiste connecties en begeleiding deuren kunnen openen naar een toekomst vol mogelijkheden. Samen maken we innovatie toegankelijk voor iedereen.

Word TINT partner